000 00906cam-a2200325-a-4500
001 000042846
005 20240105131623.0
008 920123s1974 xxu r 000 0 eng d
035 _a074063
035 _aUIA0042846
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 557
_bS24
245 1 0 _aStorage, processing, and nutritional quality of fruits and vegetables /
_ccomp. D. K. Salunkhe
260 _aCleveland, Ohio :
_bCRC,
_c1974
300 _a166 p. :
_bil. ;
_c27 cm
504 _aIncluye bibliografía e índice.
650 0 _aFruta
650 0 _aLegumbres.
650 0 _aFruta -
_xAlmacenamiento
650 0 _aLegumbres -
_xAlmacenamiento.
650 0 _aFrutas -
_xProcesamiento industrial
650 0 _aLegumbres -
_xProcesamiento industrial.
700 1 _aSalunkhe, D. K
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c42262
_d42262
980 _851
_gRonald RUIZ