000 01119cam-a2200349-a-4500
001 000459887
003 OCoLC
005 20240105144336.0
008 050404s1996 dcua rb 001 0 eng d
010 _a96036455
020 _a0841234663
035 _a305399
040 _aDLC
_bspa
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aQP 801.P64
_bM33.1996
245 0 0 _aMacromolecular interactions in food technology /
_cNicholas Parris, editor ... [et al.].
260 _aWashington, D.C. :
_bAmerican Chemical Society,
_c1996.
300 _ax, 304 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
440 0 _aACS symposium series ;
_v650
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aMacromoléculas -
_vCongresos.
650 4 _aAlimentos -
_vCongresos.
650 4 _aAlimentos -
_xTecnología -
_vCongresos.
650 4 _aAlimentos -
_xComposición -
_vCongresos.
700 1 _aParris, Nicholas,
_d1937-
711 2 _aInternational Chemical Congress of Pacific Basin Societies
_d(1995 :
_cHonolulu, Hawaii)
049 _aUIAA
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c431665
_d431665
980 _851
_gRonald RUIZ