000 01216cam-a2200385-a-4500
001 000463816
003 OCoLC
005 20240105144433.0
008 050614s2002 flua rb 001 0 eng d
010 _a2002023411
020 _a0849312132 (CRC Press)
020 _a1855734540 (Woodhead)
035 _a307750
040 _aDLC
_bspa
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aRA 601.5
_bF659.2002
082 0 0 _a615.9/54
_221
245 0 0 _aFoodborne pathogens :
_bhazards, risk analysis, and control /
_cedited by Clive de W. Blackburn and Peter J. McClure.
260 _aBoca Raton, FL :
_bCRC Press ;
_aCambridge, England :
_bWoodhead,
_c2002.
300 _axvii, 521 p. :
_bil. ;
_c25 cm.
440 0 _aWoodhead Publishing in food science and technology
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aEnfermedades causadas por alimentos.
650 4 _aAlimentos -
_xMicrobiología.
650 4 _aAlimentos -
_xContaminación.
700 1 _aBlackburn, Clive de W.
700 1 _aMcClure, Peter J.
942 1 _cNEWBFXC1
950 0 _xMicrobiology.
049 _aUIAA
905 _a01
999 _c435554
_d435554
980 _851
_gRonald RUIZ