000 01007pam-a22003494a-4500
001 000464063
003 OCoLC
005 20240913120730.0
008 050617s2005 flua rb 001 0 eng d
020 _a0849321530 (alk. paper)
035 _z307768 (baja)
035 _a368685
035 _z368686 (baja)
040 _aDNLM/DLC
_bspa
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aRM 217
_bN65.2005
082 0 0 _a615.8/54
_222
245 0 0 _aNutrition support for the critically ill patient :
_ba guide to practice /
_cedited by Gail Cresci.
260 _aBoca Raton, Fla. :
_bTaylor & Francis,
_c2005.
300 _a686 p. :
_bil. ;
_c26 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aNutrición
_xEvaluación.
650 4 _aOrientación alimentaria.
700 1 _aCresci, Gail
942 1 _cNEWBFXC1
950 0 _xNutrition.
905 _a01
980 _8139814
_gVICTOR MANUEL HARARI BETANCOURT
999 _c435799
_d435799