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003 OCoLC
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020 _a0824707198 (acid-free paper)
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_bspa
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_dUIASF
050 4 _aTP 372.5
_bP47.1998
082 0 0 _a664
_221
245 0 0 _aPhase/state transitions in foods :
_bchemical, structural, and rheological changes /
_cedited by M.A. Rao, Richard W. Hartel.
260 _aNew York :
_bM. Dekker,
_c1998.
300 _avii, 394 p. :
_bil., fotografías, gráficas ;
_c24 cm.
440 0 _aIFT basic symposium series / edited by Institute of Foof Technologists ;
_v13
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xComposición.
650 4 _aTransformaciones de fase (Física estadística)
700 _aRao, M. A
_d1937-
700 1 _aHartel, Richard W.,
_d1951-
942 1 _cNEWBFXC1
950 0 _xComposition.
049 _aUIAA
905 _a01
999 _c449897
_d449897
980 _851
_gRonald RUIZ