000 00969cam a2200349 a 4500
001 000004887
003 MX-MxUI
005 20240904142234.0
008 900720t19861986xxu r 001 0 eng d
020 _a0-8247-7337-3
035 _a149678
035 _a153535
035 _z254975 (baja)
035 _aUIA0004887
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 546
_bO43.1985
100 _aO'Mahony, Michael
245 1 0 _aSensory evaluation of food :
_bstatistical methods and procedures /
_cMichael O'Mahony
260 _aNew York ;
_aBasel :
_bMarcel Dekker,
_cc1986
300 _axv, 487 p. :
_bil., grfcs. ;
_c24 cm
440 0 _aFood science and technology ;
_v16
500 _aIncluye apéndices e índices.
650 0 _aAlimentos -
_xEvaluación sensorial -
_xMétodos estadísticos.
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
980 _8128855
_gCESAR URIBE HERNANDEZ
999 _c4782
_d4782