000 01154cam a2200361 a 4500
001 000521400
003 OCoLC
005 20240129094956.0
008 071121s2006 njuad rb 000 0 eng d
010 _a2004061738
020 _a0131114646 (pbk.)
020 _a9780131114647 (pbk.)
035 _a333397
040 _aDLC
_bspa
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aRA 975.5.D5
_bC37.2006
245 0 0 _aCases in food service and clinical nutrition management /
_cedited by Amy Allen-Chabot, Ken Jarvis, Robert M. O'Halloran.
260 _aUpper Saddle River, N.J. :
_bPrentice Hall,
_c2006.
300 _axi, 125 p. :
_bil., diagrs., tablas ;
_c24 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 4 _aHospitales
_xAlimentos
_xServicios
_vEstudio de casos
650 4 _aTerapia dietética
_vEstudio de casos
650 0 _aHospitals
_xFood service
_vCase studies.
650 0 _aTerapia dietética.
_vCase studies
700 1 _aAllen-Chabot, Amy
700 1 _aJarvis, Ken
700 1 _aO'Halloran, Robert M
905 _a21
942 1 _cNEWBFXC1
980 _8128855
_gCESAR URIBE HERNANDEZ
999 _c491136
_d491136