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_cSISPL
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050 4 _aQR 115
_bM63.2007
245 0 0 _aModelling microorganisms in food /
_cedited by Stanley Brul, Suzanne van Gerwen and Marcel Zwietering.
260 _aBoca Raton, Fla. :
_bCRC ;
_aCambridge, England :
_bWoodhead,
_c2007.
300 _axiv, 294 p. :
_bil., diagrs., gráficas, tablas ;
_c24 cm.
440 0 _aWoodhead Publishing in food science, technology and nutrition
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aFood
_xMicrobiology
650 0 _aMicrobial growth
_xSimulation methods
650 4 _aAlimentos -
_xMicrobiología
650 4 _aCrecimiento microbiano -
_xMétodos de simulación
700 1 _aBrul, Stanley
700 1 _aGerwen, Suzanne van
700 1 _aZwietering, Marcel H
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c494899
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980 _851
_gRonald RUIZ