000 01600nam a2200409 a 4500
001 000526197
003 OCoLC
005 20240105145455.0
008 080912s2001 maua rb 001 0 eng d
020 _a0674006852 (pbk.)
020 _a9780674006850
035 _a338963
040 _aTXV
_bspa
_cOCLCQ
_dUIASF
050 4 _aTX 910.F8
_bS66.2001
100 1 _aSpang, Rebecca L.,
_d1961-
245 1 4 _aThe invention of the restaurant :
_bParis and modern gastronomic culture /
_cRebecca L. Spang.
250 _a1st Harvard University Press paperback ed.
260 _aCambridge, Mass. :
_bHarvard University Press,
_c2001.
300 _avii, 325 p. :
_bil. ;
_c25 cm.
440 0 _aHarvard historical studies ;
_v135
504 _aIncluye referencias bibliográficas (p. 247-315) e índice.
650 0 _aRestaurants
_zFrance
_zParis
_xHistory
_y18th century
650 4 _aRestaurantes
_zFrancia -
_zParís -
_xHistoria -
_ySiglo XVIII
650 0 _aRestaurants
_zFrance
_zParis
_xHistory
_y19th century
650 4 _aRestaurantes
_zFrancia -
_zParís -
_xHistoria -
_ySiglo XIX
650 0 _aFood habits
_zFrance
_zParis
_xHistory
_y18th century.
650 4 _aHábitos alimenticios -
_zFrancia -
_zParís -
_xHistoria -
_ySiglo XVIII
650 0 _aFood habits
_zFrance
_zParis
_xHistory
_y19th century.
650 4 _aHábitos alimenticios -
_zFrancia -
_zParís -
_xHistoria -
_ySiglo XIX
651 0 _aParis (France)
_xSocial life and customs.
651 4 _aParís (Francia) -
_xVida social y costumbres
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c495726
_d495726
980 _851
_gRonald RUIZ