000 01263cam a2200373 a 4500
001 000532575
003 OCoLC
005 20240105145717.0
008 081205s2004 nyuado rbf 001 0 eng d
020 _a0824747801
020 _a9780824747800
035 _a340767
040 _aTEF
_bspa
_cTEF
_dMX-MxUI
050 4 _aTP 371.44
_bH35.2004
245 0 0 _aHandbook of food and beverage fermentation technology /
_cedited by Y. H. Hui ... [et al.].
246 3 0 _aFood and beverage fermentation technology
260 _aNew York :
_bMarcel Dekker,
_c2004.
300 _axii, 919 p. :
_bil., diagrs., fotos, gráficas ;
_c26 cm.
440 0 _aFood science and technology ;
_v134
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aFermented foods
_vHandbooks, manuals, etc
650 4 _aAlimentos fermentados
_vManuales, etc
650 0 _aBeverages
_xMicrobiology
_vHandbooks, manuals, etc
650 4 _aBebidas
_xMicrobiología
_vManuales, etc
650 0 _aFermentation
_vHandbooks, manuals, etc
650 4 _aFermentación
_vManuales, etc
700 _aHui, Y. H
_q(Yiu H.)
905 _a21
942 1 _cNEWBFXC1
980 _851
_gRonald RUIZ
999 _c501798
_d501798