000 00983cam a22003134a 4500
001 000532593
005 20240105145717.0
008 090507s2004 fluad rb 001 0 eng d
010 _a2003060195
020 _a0849319129 (acid-free paper)
020 _a9780849319129 (acid-free paper)
035 _a345280
035 _a392308
035 _a392309
040 _aDLC
_bspa
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aTP 372.5
_bV37.2004
100 1 _aVasconcellos, J. Andres
245 1 0 _aQuality assurance for the food industry :
_ba practical approach /
_cJ. Andres Vasconcellos.
260 _aBoca Raton, Fla. :
_bCRC,
_c2004.
300 _axxv, 421 p. :
_bil., gráficas ;
_c24 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas (p. 386-388) e índice.
650 0 _aFood industry and trade
_xQuality control.
650 4 _aAlimentos -
_xIndustria y comercio
_xControl de calidad
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c501816
_d501816
980 _851
_gRonald RUIZ