000 01096cam a2200337 a 4500
001 000533012
003 OCoLC
005 20240105145730.0
008 090421s2002 nyuad rbf 001 0 eng d
010 _a 2002072776
020 _a0306472767
020 _a9780306472763
035 _a345298
040 _aDLC
_bspa
_cDLC
_dMX-MxUI
050 4 _aTP 373
_bS237.2002
100 1 _aSaravacos, George D.,
_d1928-
245 1 0 _aHandbook of food processing equipment /
_cby George D. Saravacos and Athanasios E. Kostaropoulos.
260 _aNew York :
_bKluwer Academic/Plenum,
_c2002.
300 _axxiv, 698 p. :
_bil., diagrs., gráficas, tablas ;
_c26 cm.
440 0 _aFood engineering series
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aFood industry and trade
_xEquipment and supplies.
650 4 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
_xEquipo y accesorios
700 1 _aKostaropoulos, Athanasios E.
905 _a21
942 1 _cNEWBFXC1
980 _851
_gRonald RUIZ
999 _c502213
_d502213