000 00920cam-a2200301-a-4500
001 000051961
005 20240105132133.0
008 930426s1978 xxua r 000 0 eng d
035 _a119676
035 _aUIA0051961
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 556.5
_bS43
245 0 0 _aSeafood products course lecture guide /
_ced. by John Wingo Long
260 _aBlacksburg :
_bVirginia Polytechnic Institute and State University, Extension Division,
_c1978
300 _a193 p. :
_bil. ;
_c28 cm
504 _aIncluye bibliografía.
650 0 _aPescado como alimento -
_xManuales
650 0 _aProductos pesqueros -
_xManuales, etc.
650 0 _aAlimentos de mar -
_xProcesamiento -
_xManuales, etc.
650 0 _aCocina (Alimentos de mar) -
_xManuales
700 1 _aLong, John Wingo
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c51259
_d51259
980 _851
_gRonald RUIZ