000 01291nam a2200409 a 4500
001 000545143
003 OCoLC
005 20240105150222.0
008 100903s2005 flua rb 001 0 eng d
020 _a0849316731 (alk. paper)
020 _a9780849316739 (alk. paper)
035 _a357129
040 _aDLC
_bspa
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aHD 9000.5
_bF86.2005
100 1 _aFuller, Gordon W
245 1 0 _aNew food product development :
_bfrom concept to marketplace /
_cGordon W. Fuller.
250 _a2nd ed.
260 _aBoca Raton :
_bCRC,
_c2005.
300 _a388 p. :
_bil. ;
_c25 cm.
440 0 _aFood science & technology
504 _aIncluye referencias bibliográficas (p. 355-376) e índice.
650 0 _aFood
_xMarketing
650 4 _aAlimentos -
_xMercadotecnia
650 0 _aFood
_xResearch
650 4 _aAlimentos -
_xInvestigación
650 0 _aProductos nuevos.
_xMarketing
650 4 _aNuevos productos -
_xMercadotecnia
650 0 _aProduct management
650 4 _aAdministración del producto
650 0 _aFood industry and trade
_xTechnological innovations
650 4 _aAlimentos -
_xIndustria y comercio -
_xTransferencia de tecnología
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c513856
_d513856
980 _851
_gRonald RUIZ