000 01387nam a2200385 a 4500
001 000545190
003 OCoLC
005 20240105150224.0
008 100823s2010 nyua rb 001 0 eng d
010 _a 2009032065
020 _a9781606927885 (hardcover)
020 _a1606927884 (hardcover)
035 _a356427
040 _cDLC
_bspa
_dYDX
_dUIASF
050 4 _aTX 531
_bF663.2010
245 0 0 _aFood safety, fresh produce and FDA oversight /
_cRussell P. Barton, editor.
260 _aNew York :
_bNova Science,
_c2010.
300 _aix, 110 p. :
_bil. ;
_c26 cm.
440 0 _aFood science and technology series
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aFood adulteration and inspection
_xGovernment policy
_zUnited States
650 4 _aAdulteración e inspección de alimentos
_xPolítica gubernamental -
_zEstados Unidos
650 0 _aFarm produce
_xSecurity measures
_zUnited States
650 4 _aProductos agrícolas -
_xMedidas de seguridad -
_zEstados Unidos
650 0 _aFood contamination
_zUnited States
650 4 _aContaminación de los alimentos -
_zEstados Unidos
610 1 0 _aUnited States.
_bFood and Drug Administration
610 1 4 _aEstados Unidos.
_bFood and Drug Administration
700 1 _aBarton, Russell P
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c513903
_d513903
980 _851
_gRonald RUIZ