000 01078nam a2200349 a 4500
001 000545191
003 OCoLC
005 20240105150224.0
008 100824s2009 nyua rb 001 0 eng d
010 _a 2009025480
020 _a9781607415961 (hardcover)
020 _a1607415968 (hardcover)
035 _a356429
040 _aDLC
_bspa
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aQP 144.F78
_bF77.2009
245 0 0 _aFruit and vegetable consumption and health /
_cAnton Papareschi and Harvey Eppolito, editors.
260 _aNew York :
_bNova Science,
_c2009.
300 _axii, 206 p. :
_bil. ;
_c26 cm.
440 0 _aFood and beverage consumption and health series
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 0 _aFruit in human nutrition
650 4 _aFruta en la nutrición humana
650 0 _aVegetales en la nutrición humana
650 4 _aVegetales en la nutrición humana
700 1 _aPapareschi, Anton
700 1 _aEppolito, Harvey
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c513904
_d513904
980 _851
_gRonald RUIZ