000 01188nam a2200385 a 4500
001 000565176
003 OCoLC
005 20240105150743.0
008 120119s2002 enk r 001 0 eng d
020 _a0582452716
020 _a9780582452718
035 _a367645
035 _a370297
035 _a370290
040 _aUKM
_bspa
_cOCLCQ
_dUIASF
050 4 _aTX 911.3.M27
_bC68.2002
100 1 _aCousins, John
245 1 0 _aFood and beverage management /
_cJohn Cousins, David Foskett and Caillein Gillespie.
250 _a2nd ed.
260 _aHarlow, England :
_bPrentice Hall,
_c2002.
300 _axii, 329 p. ;
_c25 cm.
650 0 _aFood service management
_zGreat Britain
650 4 _aAdministración de servicios de alimentación
_zGran Bretaña
650 0 _aHospitality industry
_xManagement
_zGreat Britain.
650 4 _aIndustria de la hospitalidad
_xAdministración -
_zGran Bretaña
650 0 _aRestaurant management
_zGreat Britain
650 4 _aRestaurantes
_xAdministración
700 1 _aFoskett, David,
_d1951-
700 1 _aGillespie, Cailein
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c533400
_d533400
980 _851
_gRonald RUIZ