000 00798cam-a2200313-a-4500
001 000054753
005 20240105132308.0
008 930426t19771972xxua r 000 0 eng d
035 _a123327
035 _aUIA0054753
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 763
_bA27.1972
100 _aAmendola, Joseph
245 1 4 _aThe bakers' manual for quantity baking and pastry making /
_cJoseph Amendola
250 _a3 ed. rev.
260 _aRochelle Park, N.J. :
_bHayden Book,
_c1977, c1972
300 _a191 p. :
_bil. ;
_c24 cm
500 _aIncluye índice.
650 0 _aProductos horneados.
650 0 _aPastel.
650 0 _aGalletas.
650 0 _aPostres.
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c54008
_d54008
980 _851
_gRonald RUIZ