000 00853nam-a2200289-a-4500
005 20240105132310.0
008 000712s1977 xxua r 000 0 eng d
020 _a0697083144
035 _a122866
035 _aUIA0054803
040 _aUIASF
_bspacUIASF
050 4 _aTX 911.3
_bM27.1977
100 _aStokes, John Wesley 1897-
245 1 0 _aHow to manage a restaurant or institutional food service /
_cJohn W. Stokes.
250 _a3rd ed.
260 _aDubuque, Iowa :
_bWM. C. Brown,
_c1977.
300 _axvii, 388 p. :
_bil., tablas ;
_c28 cm.
500 _aIncluye índice.
650 4 _aRestaurantes
_xAdministración.
650 4 _aRestaurantes
_xEquipos y suministros.
650 4 _aAlimentos -
_xServicios -
_xCondiciones sanitarias.
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c54058
_d54058
980 _851
_gRonald RUIZ