000 00781cam-a2200277-a-4500
001 000054804
005 20240105132310.0
008 950424t19791979xxka r 000 0 eng d
035 _a123337
035 _aUIA0054804
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 911.3
_bM27
100 _aVan Duyn, J.A
_d1926-
245 1 0 _aSuccessful kitchen operation and staff management handbook /
_cJ. A. Van Duyn
260 _aEnglewood Cliffs, N.J. :
_bPrentice-Hall,
_cc1979
300 _a234 p. :
_bil. ;
_c29 cm
504 _aIncluye bibliografía e índice.
650 0 _aRestaurantes
_xAdministración.
650 0 _aAlimentos -
_xAdministración de servicios.
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c54059
_d54059
980 _851
_gRonald RUIZ