000 00898nam a2200325 i 4500
001 000574211
005 20240105151159.0
008 120718s2011 iaua r 000 0 eng d
020 _a9780813820767
035 _a376066
035 _a376067
035 _a376068
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
_erda
_dUIASF
050 4 _aTP 456.H93
_bH93.2011
245 0 0 _aHydrocolloids in food processing /
_ceditor Thomas R. Laaman.
260 _aAmes, Iowa :
_bWiley-Blackwell :
_bIFT,
_c2011.
300 _axiv, 344 páginas :
_bilustraciones ;
_c24 cm.
336 _atexto
_2rdacontent
337 _asin medio
_2rdamedia
338 _avolumen
_2rdacarrier
490 0 _aIFT press series
650 4 _aHidrocoloides
650 4 _aAgentes estabilizadores
700 1 _aLaaman, Thomas R.
_eeditor
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c542376
_d542376
980 _851
_gRonald RUIZ