000 00922nam a2200325 i 4500
001 000574971
005 20240105151209.0
008 120814r20092003nyua r 001 0 eng d
020 _a0824793552
035 _a376132
035 _a376133
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
_erda
_dUIASF
050 4 _aTP 372.5
_bW355.2009
100 _aWalstra, Pieter
_eautor
245 1 0 _aPhysical chemistry of foods /
_cPieter Walstra.
250 _aReprinted.
260 _aNew York :
_bCRC :
_bMarcel Dekker,
_c2009, 2003.
300 _axiii, 807 páginas :
_bilustraciones ;
_c24 cm.
336 _atexto
_2rdacontent
337 _asin medio
_2rdamedia
338 _avolumen
_2rdacarrier
490 0 _aFood science and technology
_v121
650 4 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
650 4 _aQuímica física y teórica
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c543133
_d543133
980 _851
_gRonald RUIZ