000 01162cam a22003731i 4500
001 000581938
003 OCoLC
005 20240103074229.0
008 130408s2003 be rb 100 0 eng d
020 _a1578811635
020 _a9781578811632
035 _a382917
040 _aUKV3G
_bspa
_cUKV3G
_erda
_dUIASF
084 _aFO UIA106368
245 0 4 _aThe safety assessment of novel foods and concepts to determine their safety in use :
_bexpert group report reviewed at a workshop held in November 2002.
260 _aBruselas :
_bILSI Europe,
_c2003.
300 _a43 páginas ;
_c30 cm
336 _atexto
_2rdacontent
337 _asin medio
_2rdamedia
338 _avolumen
_2rdacarrier
490 1 _aILSI Europe report series
500 _aFolletería permanente.
504 _aBibliografía: páginas 39-41.
650 4 _aNutrición
_vPublicaciones periódicas
650 4 _aNutrición
_xInvestigación -
_vPublicaciones periódicas
710 2 _aILSI
_epatrocinador
830 0 _aILSI Europe report series
090 _aRA 784
_bS24.2003
905 _a04
942 _cNEWBFXC8
999 _c550056
_d550056
980 _851
_gRonald RUIZ