000 00956cam-a2200313-a-4500
001 000055994
005 20240105132350.0
008 930427s1969 xxua r 000 0 eng d
035 _a138764
035 _aUIA0055994
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 511
_bI55.1962
111 2 0 _aInternational Symposium on Food Protection
_d( 1962 :
_cAmes, Iowa)
245 1 0 _aChemical and biological hazards in food /
_ced. by J. C. Ayres... [et al.]
260 _aNew York :
_bHafner,
_c1969
300 _axiii, 383 p. :
_bdiagrs., tablas ;
_c22 cm
500 _aIncluye índice.
500 _aFacsímil de la ed. 1982.
650 0 _aAlimentos -
_xContaminación -
_xCongresos.
650 0 _aAlimentos -
_xBacteriología -
_xCongresos.
650 0 _aComplemento alimenticio -
_xCongresos.
700 1 _aAyres, John Clifton
_d1913-
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c55222
_d55222
980 _851
_gRonald RUIZ