000 00933cam-a2200313-a-4500
001 000055996
005 20240105132350.0
008 930422s1965 xxua r 000 0 eng d
035 _a132516
035 _aUIA0055996
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 541
_bA74
100 _aAmerine, Maynard Andrew
_d1911-
245 1 0 _aPrinciples of sensory evaluation of food /
_cby Maynard A. Amerine, Rose Marie Pangborn, Edward B. Roessler
260 _aNew York :
_bAcademic,
_c1965
300 _ax, 602 p. :
_bil., ;
_c23 cm
440 0 _aFood science and technology
504 _aIncluye referencias después de cada capítulo e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xEvaluación.
650 0 _aAlimentos -
_xAnálisis.
700 1 _aPangborn, Rose Marie
700 1 _aRoessler, Edward Biffer
_d1902-
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c55224
_d55224
980 _851
_gRonald RUIZ