000 01056nam a2200337 i 4500
001 000591482
005 20240105151606.0
008 130815t20082008flua rb 001 0 eng d
010 _a2002017444
020 _a084937314X
020 _a9780849373145
035 _a387396
040 _aUIASF
_bspa
_erda
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aQP 144.F85
_bM48.2008
245 0 0 _aMethods of analysis for functional foods and nutraceuticals /
_cedited by W. Jeffrey Hurst.
264 1 _aBoca Raton, FL :
_bCRC Press,
_c[2008],
264 4 _c©2008.
300 _a532 páginas :
_bilustraciones ;
_c24 cm.
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin medio
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFunctional foods & nutraceuticals series
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos funcionales
_xAnálisis.
700 1 _aHurst, W. Jeffrey
_q(William Jeffrey),
_d1948-
_eeditor
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c559540
_d559540
980 _851
_gRonald RUIZ