000 00929cam-a2200337-a-4500
001 000057277
003 MX-MxUI
005 20240905091935.0
008 940406t19861986xxka r 000 0 eng d
020 _a0-582-49489-3
035 _z154006 (baja)
035 _aUIA0057277
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 541
_bO73
100 _aOsborne, B.G
_d1948-
245 1 0 _aNear infrared spectroscopy in food analysis /
_cB.G. Osborne and T. Fearn
260 _a[London] :
_bLongman Scientific & Technical,
_cc1986
300 _a200 p. :
_bil., tablas ;
_c24 cm
500 _aIncluye apéndice e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xAnálisis.
650 0 _aAlimentos -
_xComposición.
650 0 _aEspectrometria -
_xInfrarroja
700 1 _aFearn, T
_d1949-
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
_n1
980 _8128855
_gCESAR URIBE HERNANDEZ
999 _c56474
_d56474