000 00919nam-a2200313-a-4500
005 20240105132715.0
008 940405t19851985xxua r 000 0 eng d
020 _a0870555049
035 _a153302
035 _a174446
035 _a250912
035 _aUIA0058457
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTP 372.5
_bC47
245 0 0 _aChemical changes in food during processing /
_cedited by Thomas Richardson, John W. Finley.
260 _aWestport, Conn. :
_bAVI,
_cc1985.
300 _axv, 514 p. :
_bil. ;
_c23 cm.
440 0 _aIFT basic symposium series
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos -
_xAnálisis -
_xCongresos.
650 4 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
650 4 _aControl de calidad
_xCongresos.
700 _aRichardson, Thomas
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c57635
_d57635
980 _851
_gRonald RUIZ