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240 1 3 _aLe Cordon Bleu cuisine foundations: the chefs of Le Cordon Bleu.
_lEspañol
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_bFundamentos del arte culinario : recetas básicas /
_clos chefs de Le Cordon Bleu.
246 1 0 _aFundamentos del arte culinario : recetas básicas
264 1 _aClifton Park, NY :
_bDelmar,
_c[2011],
264 4 _c©2011.
300 _avi, 394 páginas :
_bilustraciones a color ;
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500 _aIncluye índice.
505 0 _aSopas (Les potages) -- Entradas frías (Les entrées, froid) -- Entrées calientes (Les entrées, chaud) -- Huevos (Les oeufs) -- Aves de corral (Les vollailes) -- Pescados y mariscos (Les poissons et coquillages) -- Carne (Les viandes) -- Menudos y piezas de caza (Les abats et les gibiers) -- Postelería (Patisserie).
520 _aPresents 169 recipes for French dishes selected with the intention of being a representative sample of French recipes and culinary technique.
650 0 _aCooking, French.
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