000 01126nam a2200349 i 4500
001 000659464
005 20240105152301.0
008 150902t20142014onc rb 000 0 eng d
020 _a9781926895703
035 _a404838
040 _aUIASF
_bspa
_erda
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTX 531
_bF67.2014
245 0 0 _aFood safety :
_bresearching the hazard in hazardous foods /
_cedited by Barbara Almanza and Richard Ghiselli.
264 1 _aOakville, Ont. :
_bApple Academic,
_c2014,
264 4 _c©2014.
300 _axvi, 491 páginas ;
_c24 cm.
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aAdvances in hospitality and tourism
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 4 _aAdulteración e inspección de alimentos
650 4 _aAlimentos -
_xMicrobiología
700 1 _aAlmanza, Barbara A.
_eeditor
700 1 _aGhiselli, Richard
_eeditor
830 0 _aAdvances in hospitality and tourism book series
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c615428
_d615428
980 _851
_gRonald RUIZ