000 01041nam a2200337 i 4500
001 000659865
005 20240105152304.0
008 150908t20152015flua r 001 0 eng d
020 _a9781466554801
035 _a404980
040 _aDLC
_bspa
_erda
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aTX 545
_bO95.2015
100 1 _aOzilgen, Z. Sibel,
_eautor
245 1 0 _aCooking as a chemical reaction :
_bculinary science with experiments /
_cSibel Özilgen.
264 1 _aBoca Raton, FL :
_bCRC Press, Taylor & Franicis Group,
_c2015,
264 4 _c©2015.
300 _axv, 283 páginas :
_bilustraciones ;
_c28 cm
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
500 _a"Food and culinary science"--Cubierta.
500 _aIncluye índice.
650 4 _aAlimentos
_xComposición
650 4 _aAlimentos
_xAnálisis
650 4 _aTecnología química
_vExperimentos
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c615819
_d615819
980 _851
_gRonald RUIZ