000 01236nam a2200361 i 4500
001 000662319
005 20240105152327.0
008 151014t20152015flua rb 001 0 eng d
010 _a2015000357
020 _a9781482206623
020 _a1482206625 (hardcover : acid-free paper)
035 _a405627
040 _aDNLM/DLC
_bspa
_erda
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aQP 144.F85
_bB46.2015
245 0 0 _aBeneficial microbes in fermented and functional foods /
_cedited by, V Ravishankar Rai, Jamuna A. Bai.
264 1 _aBoca Raton :
_bCRC Press, Taylor & Francis Group,
_c2015,
264 4 _c©2015.
300 _axviii, 582 páginas :
_bilustraciones ;
_c26 cm
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aBiorreactores
650 4 _aFermentación
650 4 _aAlimentos funcionales
_xmicrobiologia
700 1 _aRai, V. Ravishankar,
_eeditor.
700 1 _aBai, Jamuna A.
_q(Jamuna Aswathanarayn),
_eeditor.
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c618247
_d618247
980 _851
_gRonald RUIZ