000 01079nam a2200361 i 4500
001 000676518
005 20241013231905.0
008 160426t19701970nyua r 000 0 eng d
010 _a74123351
035 _a410268
040 _aDLC
_bspa
_erda
_cDLC
_dUIASF
050 4 _aTX 719
_bL21.1970
100 1 _aLach, Alma S.,
_d1915-
_eautor
245 1 0 _aCooking à la Cordon Bleu /
_cAlma Lach ; foreword by André L. Simon ; illustrations by E. John Pfiffner.
250 _aFirst edition.
264 1 _aNew York :
_bHarper & Row,
_c1970,
264 4 _c©1970.
300 _axl, 468 páginas :
_bilustraciones ;
_c27 cm
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
650 0 _aCooking, French
650 4 _aCocina francesa
700 1 _aSimon, André L.
_eautor de contenido textual suplementario
700 1 _aPfiftner, E. John
_eilustrador
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c632331
_d632331
980 _8126340
_g ADMIN1
003 MX-MxUI