000 01807cam a2200385 i 4500
001 000724630
005 20240105153713.0
008 200121t20182018mx ab rb 000 0 eng d
020 _a9786075471785
020 _a6075471782
035 _a443393
040 _aUIASF
_bspa
_erda
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTX 631
_bF65.2018
245 0 0 _aFood, gastronomy and tourism :
_bsocial and cultural perspectives /
_cF. Xavier Medina, Jordi Tresserras, editors.
250 _aPrimera edición.
264 1 _aGuadalajara, Jalisco :
_bUniversidad de Guadalajara,
_c[2018],
264 4 _c©2018
300 _a147 páginas :
_bilustraciones, mapas;
_c23 cm.
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aColección Estudios del hombre. Serie Antropología de la alimentación
_v38
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
505 0 _aStamps, tourism and gastronomy / Guillermo Navarro and F. Xavier Medina -- Consuming traditions / Paul Collinson -- Tequila, heritage and tourism / Martín P. Tena Meza, Ricardo Ávila and Rafael Ma. Navarro-Cerrillo -- Mycological tourism in Soria (Spain) / Marco Romagnoli -- Culinary associations as a driving force for local development / María del Pilar Leal -- Gastronomy, tourism and big TV productions / Pere Parramon, F. Xavier Medina and Jordi Bages-Querol -- Scottish langoustines in 2017 / Helen Macbeth.
650 4 _aGastronomia
650 4 _aAlimentos -
_xAspectos sociales
700 1 _aMedina, F. Xavier
_eeditor
700 1 _aTresserras, Jordi
_eeditor
700 1 2 _iContenido en (obra):
_aNavarro Oltra, Guillermo.
_tStamps, tourism and gastronomy.
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c680194
_d680194
980 _851
_gRonald RUIZ