000 01022nam-a2200361-a-4500
005 20240103082003.0
008 970806s1995----ksua----r-----001-0-eng-d
020 _z880877163 (v. 1)
020 _a1880877198 (v. 2)
020 _a1880877201 (v. 3)
035 _a218045
035 _a218046
035 _a218047
035 _aUIA0152802
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aTX 763
_bD64.1995
100 1 _aDoerry, Wulf T.
245 1 0 _aBaking technology /
_cby Wulf T. Doerry.
260 _aManhattan, Kan. :
_bAmerican Institute of Baking,
_c1995.
300 _a3 v. :
_bil., tablas ;
_c24 cm.
500 _aTítulo de la cubierta: Baking technology.
500 _aIncluye índices.
505 0 0 _gv. 1.
_tBreadmaking technology --
_gv. 2.
_tControlled baking --
_gv. 3.
_tLaminated dough systems.
650 4 _aCocimiento.
650 4 _aConfitería
650 4 _aMasa.
650 4 _aPan.
905 _a21
942 1 _cNEWBFXC10
999 _aY
_c684722
_d684722
980 _851
_gRonald RUIZ