000 01079cam-a2200349-a-4500
001 000007015
005 20240105125546.0
008 985198t1985 xxu r 000 0 spa d
020 _a0-87055-495-6
035 _a157278
035 _a174579
035 _aUIA0007015
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 558.F7
_bE93
245 0 0 _aEvaluation of quality of fruits and vegetables /
_cedited by Harold E. Pattee
260 _aWestport, Conn. :
_bAVI,
_cc1985
300 _axii, 410 p. ;
_c23 cm
504 _aIncluye referencias después de cada capítulo e índice.
650 0 _aFrutas -
_xEvaluación sensorial -
_xCongresos
650 0 _aVegetales -
_xEvaluación sensorial -
_xCongresos
650 0 _aFrutas -
_xCalidad -
_xCongresos
650 0 _aVegetales -
_xCalidad -
_xCongresos
700 1 _aPattee, Harold E
710 2 1 _aAmerican Chemical Society.
_bDivision of Agricultural and Food Chemistry.
_bFlavor Subdivision.
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c6873
_d6873
980 _851
_gRonald RUIZ