000 01079nam-a2200349-i-4500
001 698021
003 UIASF
005 20240105153938.0
008 211011t20102010nyuad||grb||| 001 0 eng d
020 _a9781441964878
035 _a445506
040 _aUIASF
_bspa
_erda
_cUIASF
_dUIASF
050 4 _aTX 546
_bL382.2010
100 1 _aLawless, Harry T.
_eautor
245 1 0 _aSensory evaluation of food :
_bprinciples and practices /
_cHarry T. Lawless, Hildegarde Heymann.
250 _aSecond edition
264 1 _aNew York :
_bSpringer,
_c2010,
264 4 _a©2010
300 _axxiii, 596 páginas :
_bilustraciones, gráficas ;
_c27 cm
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
490 0 _aFood science texts series
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
541 _aPlanes Manresa
650 4 _aAlimentos
_xEvaluación sensorial
700 1 _aHeymann, Hildegarde
_eautor
942 _cNEWBFXC1
_n
_2lcc
999 _c698021
_d698021
980 _851
_gRonald RUIZ