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050 4 _aTX 537
_bH34.2021
245 0 0 _aHandbook of food fortification and health :
_bfrom concepts to public health applications /
_cVictor R. Preedy, Rajaventhan Srirajaskanthan, Vinood B. Patel, editors.
250 _a[Reimpresión].
264 1 _aNew York :
_bHumana Press,
_c2021
300 _a2 volumenes :
_bilustraciones, mapas ;
_c26 cm
336 _atexto
_btxt
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337 _asin mediación
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490 1 _aNutrition and health
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos enriquecidos
_vManuales, etc
650 0 _aEnriched foods
_vHandbooks, manuals, etc.
650 4 _aNutrición
650 0 _aNutrition
700 1 _aPreedy, Victor R.,
_eeditor
700 1 _aSrirajaskanthan, Rajaventhan,
_eeditor
700 1 _aPatel, Vinood B.,
_eeditor
830 0 _aNutrition and health (Totowa, N.J.)
942 _2lcc
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999 _c698388
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980 _851
_gRonald RUIZ