000 01368cam a2200385 i 4500
001 713424
003 MX-MxUI
005 20240227102305.0
007 ta
008 240227t20142014enka b 001 0 eng d
010 _a2013024204
020 _a9781118227879
020 _a1118227875
040 _aDLC
_bspa
_erda
_cDLC
_dMX-MxUI
050 4 _aQP 144.F85
_bF86.2014
245 0 0 _aFunctional foods and dietary supplements :
_bprocessing effects and health benefits /
_cedited by Athapol Noomhorm, Imran Ahmad, and Anil Kumar Anal.
264 1 _aChichester, West Sussex :
_bWiley Blackwell,
_c[2014],
264 4 _c©2014
300 _ax, 499 páginas :
_bilustraciones (algunas a color) ;
_c25 cm
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice
650 4 _aAlimentos funcionales
_9174478
650 4 _aSuplementos dietéticos
_xUso terapéutico
650 4 _aAlimentos naturales
_xAspectos sanitarios
700 1 _aNoomhorm, Athapol,
_d1952-
_9201394
_eeditor
_4edt
700 1 _aAhmad, Imran,
_d1974-
_9201393
_eeditor
_4edt
700 1 _aAnal, Anil
_9201392
_eeditor
_4edt
942 _2lcc
_cNEWBFXC1
980 _6128865
_aELISA CRUZ ROJAS
_8128865
_gELISA CRUZ ROJAS
999 _c713424
_d713424