000 | 01674cam a2200445 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 713516 | ||
003 | MX-MxUI | ||
005 | 20240229150027.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 240228r20212018nyua|||grb||| 001 0 eng d | ||
010 | _a2018015889 | ||
020 | _a9781541697119 | ||
020 | _a1541697111 | ||
035 | _a454817 | ||
040 |
_aLBSOR/DLC _bspa _erda _cLBSOR _dMX-MxUI |
||
043 | _an-us--- | ||
050 | 4 |
_aTX 360.U6 _bN46.2021 |
|
100 | 1 |
_aNestle, Marion _9201516 _eautor _4aut |
|
245 | 1 | 0 |
_aUnsavory truth : _bhow food companies skew the science of what we eat / _cMarion Nestle. |
250 | _aFirst edition, [reimpresión]. | ||
264 | 1 |
_aNew York : _bBasic Books, _c2021, 2018 |
|
300 |
_avii, 310 páginas : _bilustraciones ; _c24 cm |
||
336 |
_atexto _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_asin mediación _bn _2rdamedia |
||
338 |
_avolumen _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aEjemplar con sobrecubierta | ||
504 | _aIncluye referencias bibliográficas e índice. | ||
650 | 4 |
_aAlimentos _xInvestigación _xAspectos morales y éticos _zEstados Unidos |
|
650 | 0 |
_aFood _xResearch _xMoral and ethical aspects _zUnited States |
|
650 | 4 |
_aAlimentos _xMercadotecnia _xAspectos morales y éticos _zEstados Unidos |
|
650 | 0 |
_aFood _xMarketing _xMoral and ethical aspects _zUnited States |
|
650 | 4 |
_aAlimentos _xIndustria y comercio _zEstados Unidos |
|
650 | 0 |
_aFood industry and trade _zUnited States |
|
650 | 4 |
_aPolítica nutricional _zEstados Unidos |
|
650 | 0 |
_aNutrition policy _zUnited States |
|
942 |
_2lcc _cNEWBFXC1 |
||
980 |
_6128859 _aBENJAMIN ALEJANDRO GUERRERO OLVERA _8128859 _gBENJAMIN ALEJANDRO GUERRERO OLVERA |
||
999 |
_c713516 _d713516 |