000 01674cam a2200445 i 4500
001 713516
003 MX-MxUI
005 20240229150027.0
007 ta
008 240228r20212018nyua|||grb||| 001 0 eng d
010 _a2018015889
020 _a9781541697119
020 _a1541697111
035 _a454817
040 _aLBSOR/DLC
_bspa
_erda
_cLBSOR
_dMX-MxUI
043 _an-us---
050 4 _aTX 360.U6
_bN46.2021
100 1 _aNestle, Marion
_9201516
_eautor
_4aut
245 1 0 _aUnsavory truth :
_bhow food companies skew the science of what we eat /
_cMarion Nestle.
250 _aFirst edition, [reimpresión].
264 1 _aNew York :
_bBasic Books,
_c2021, 2018
300 _avii, 310 páginas :
_bilustraciones ;
_c24 cm
336 _atexto
_btxt
_2rdacontent
337 _asin mediación
_bn
_2rdamedia
338 _avolumen
_bnc
_2rdacarrier
500 _aEjemplar con sobrecubierta
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos
_xInvestigación
_xAspectos morales y éticos
_zEstados Unidos
650 0 _aFood
_xResearch
_xMoral and ethical aspects
_zUnited States
650 4 _aAlimentos
_xMercadotecnia
_xAspectos morales y éticos
_zEstados Unidos
650 0 _aFood
_xMarketing
_xMoral and ethical aspects
_zUnited States
650 4 _aAlimentos
_xIndustria y comercio
_zEstados Unidos
650 0 _aFood industry and trade
_zUnited States
650 4 _aPolítica nutricional
_zEstados Unidos
650 0 _aNutrition policy
_zUnited States
942 _2lcc
_cNEWBFXC1
980 _6128859
_aBENJAMIN ALEJANDRO GUERRERO OLVERA
_8128859
_gBENJAMIN ALEJANDRO GUERRERO OLVERA
999 _c713516
_d713516