000 00838cam-a2200277-a-4500
001 000075128
005 20240105133611.0
008 230606t19841984enka r 000 0 eng d
020 _a0-85334-297-0
035 _a160953
035 _aUIA0075128
040 _aUIASF
_cUIASF
050 4 _aTP 435
_bC4
245 0 0 _aExtrusion cooking technology /
_cedited by Ronald Jowitt
260 _aLondon ;
_aNew York :
_bElsevier Applied Science Publisher,
300 _axx, 212 p. :
_bil., tab., otr ;
_c25 cm
500 _aacc. 160953
500 _a"Selected papers reprinted from Journal of Food EngineeringVol.2, Nos. 2-4, 1983."
504 _aIncluye referencias e indice.
650 0 _aProductos cereales
650 0 _aProceso de extrusión.
700 0 _aJowitt, Ronald
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c74127
_d74127
980 _851
_gRonald RUIZ