000 00896cam-a2200313-a-4500
001 000080310
005 20240105133912.0
008 930204t19871987xxka r 000 0 eng d
020 _a0-12-199880-0
035 _a164194
035 _a183369
035 _aUIA0080310
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aQR 117
_bM53
245 0 4 _aThe microbiology of poultry meat products /
_cedit. by F. E. Cunningham, N. A. Cox
260 _aLondon :
_bAcademic ;
_bH. Brace Jovanovich,
_cc1987
300 _aviii, 359 p. :
_bil., tablas ;
_c23 cm
440 0 _aFood science and technology
504 _aIncluye referencias después de cada capítulo e índice.
650 0 _aAvicultura -
_xMicrobiología
650 0 _aGranjas avícolas
700 1 _aCunningham, Frank E
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c79236
_d79236
980 _851
_gRonald RUIZ