000 00934nam-a2200301-a-4500
005 20240105133918.0
008 980323s1980 sw r 000 0 eng d
020 _a3805530692
035 _a110880
035 _aUIA0080497
040 _aUIASF
_bspa
_cUIASF
050 4 _aQP 141.A1
_bW59.1980
245 0 0 _aAspects of human nutrition and food contaminants /
_cvolume editor Geoffrey H. Bourne.
260 _aBasel :
_bS. Karger,
_c1980.
300 _axi, 270 p. ;
_c25 cm.
440 0 _aWorld review of nutrition and dietetics ;
_v34
504 _aIncluye referencias bibliográficas (p. 248-265) e índice.
650 4 _aNutrición
650 4 _aAlimentos -
_xSubstitutos.
650 4 _aAlimentos -
_xContaminación.
650 4 _aEnfermedades producidas por dietas
700 _aBourne, Geoffrey H
_q(Geoffrey Howard)
_d1909-
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c79417
_d79417
980 _851
_gRonald RUIZ