000 01009cam-a2200313-a-4500
001 000083133
005 20240105134045.0
008 951129t19891989xxu r 000 0 eng d
020 _a0824781414
035 _a175033
035 _aUIA0083133
040 _aUIASF
_cUIASF
050 4 _aRA 1258
_bF65.1989
245 0 0 _aFood toxicology :
_ba perspective on the relative risks /
_cedited by Steven L. Taylor, Richard A. Scanlan
260 _aNew York :
_bMarcel Dekker,
_cc1989
300 _axiii, 466 p. ;
_c23 cm
440 0 _aBasic symposium series
504 _aIncluye referencias después de cada capítulo e índice.
650 0 _aAlimentos -
_xContaminación -
_xAspectos sanitarios -
_xCongresos.
650 0 _aCarrcinógenos -
_xCongresos
650 0 _aAlimentos -
_xToxicología -
_xCongresos.
700 1 _aTaylor, Steven L
700 1 _aInternational Union of Food Science and Technology
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c82019
_d82019
980 _851
_gRonald RUIZ