000 01136cam-a2200337-a-4500
001 000087232
005 20240105134256.0
008 951127t19851985xxua r 000 0 eng d
020 _a0913250406
035 _a179644
035 _aUIA0087232
040 _aUIASF
_cUIASF
050 4 _aQP 561
_bD53.1985
245 0 0 _aDigestibility and amino acid availability in cereals and oilseeds /
_cedited by John W. Finley, Daniel T. Hopkins
260 _aSt. Paul, Minn. :
_bAmerican Association of Cereal Chemists,
_cc1985
300 _aix, 304 p. :
_bil. ;
_c23 cm
504 _aIncluye bibliografía después de cada capítulo e índice.
650 0 _aAminoácidos -
_xCongresos.
650 0 _aAminoácidos -
_xAnálisis -
_xCongresos.
650 0 _aGranos -
_xComposición -
_xCongresos
650 0 _aOleaginosas -
_xComposición -
_xCongresos
650 0 _aProteínas en la nutrición humana -
_xCongresos.
650 0 _aDigestión -
_xCongresos
700 1 _aFinley, John W
700 1 _aAmerican Association of Cereal Chemists
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c86055
_d86055
980 _851
_gRonald RUIZ