000 00773cam-a2200289-a-4500
001 000087548
005 20240105134304.0
008 960116t19831983xxua r 000 0 eng d
020 _a0-913250-32-5
035 _a179630
035 _aUIA0087548
040 _aUIASF
_cUIASF
050 4 _aTX 557
_bN48.1983
245 0 0 _aNew frontiers in food microstructure /
_cD. B. Bechtel, editor
260 _aSt. Paul, Minn. :
_bAACC,
_cc1983
300 _a392 p. :
_bil. ;
_c22 cm
500 _aIncluye índice.
650 0 _aCereales como alimentos -
_xAnálisis
650 0 _aMicroscopios.
700 1 _aBechtel, D. B
700 1 _aAmerican Association of Cereal Chemists
905 _a01
942 1 _cNEWBFXC1
999 _c86366
_d86366
980 _851
_gRonald RUIZ