000 00923cam a2200337 a 4500
001 000009035
005 20240105125655.0
008 900907t19801980xxu r 000 0 eng d
020 _a0-442-21973-3
035 _a160437
035 _aUIA0009035
040 _aUIASF
_cUIASF
041 0 _aENG
050 4 _aTX 911.3.F5
_bD57.1984
100 _aDittmer, Paul R
245 1 0 _aPrinciples of food, beverage, & labor cost controls for hotels and restaurants /
_cPaul R. Dittmer, Gerald G. Griffin
250 _a3a ed
260 _aNew York :
_bVan Nostrand Reinhold,
_cc1980
300 _axv, 352 p. :
_bil., tablas ;
_c24 cm
500 _a"A CBI book."
500 _aIncluye índice.
650 0 _aRestaurantes
_xFinanzas.
650 0 _aHoteles.
_xFinanzas.
700 1 _aGriffin, Gerald G
_d1936-
905 _a01
942 _cNEWBFXC1
999 _c8869
_d8869
980 _851
_gRonald RUIZ