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Specifications for identity and purity of certain food additives : antioxidants, enzyme preparations, flavouring agents, flavour enhancers, food colours, sweetening agents, thickening agents, miscellaneous food additives

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoIdioma: ENG Series FAO. Food and nutrition ; ; 38Detalles de publicación: Rome : JECFA : FAO, 1988Descripción: xii, 311 p. : il., diagrs., gráfs., tablas ; 30 cmISBN:
  • 92-5-102731-5
Tema(s): Clasificación LoC:
  • TP 455 J63.1988
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Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libros Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo Acervo General TP 455 J63.1988 (Navegar estantería(Abre debajo)) Disponible 191808

"Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. 31st Session. Geneva, 16-25 February 1987 and 33rd Session. Geneva, 21-30 March 1988."