Vista normal
Vista MARC
Gums and stabilisers for the food industry 9 / edited by Peter A. Williams, Glyn O. Phillips.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Cambridge : Royal Society of Chemistry, 1998Descripción: x, 433 p. : il. ; 24 cmISBN:- 0854047085
- TP 453.C65 G866.1998
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TP 453.C65 G866.1998 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | 271129 |
Navegando Biblioteca Francisco Xavier Clavigero estanterías, Ubicación en estantería: Acervo, Colección: Acervo General Cerrar el navegador de estanterías (Oculta el navegador de estanterías)
TP 453.C65 F72.1992 Food hydrocolloids : structures, properties, and functions / | TP 453.C65 G864.1990 Gums and stabilisers for the food industry 5 / | TP 453.C65 G865.2005 Gums and stabilisers for the food industry 13 / | TP 453.C65 G866.1998 Gums and stabilisers for the food industry 9 / | TP 453.C65 G867.2000 Gums and stabilisers for the food industry 10 / | TP 453.C65 G867.2000 Gums and stabilisers for the food industry 10 / | TP 453.C65 G87.2007 Gums and stabilisers for the food industry 14 / |
"Proceedings of ninth Gums and Stabilisers for the Food Industy Conference-Functional Aspects held at Plas Coch College. The North East Wales Institute, Wrexham on 7-11 July 1997.
Incluye índice.