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Food and beverage cost control / Jack E. Miller, Lea R. Dopson, David K. Hayes.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: New York : John Wiley & Sons, 2005.Edición: 3rd edDescripción: xxvi, 605 p. : ill. ; 25 cmTema(s): Clasificación LoC:- TX 911.3.C65 M55. 2005
Contenidos:
Managing revenue and expense -- Determining sales forecasts -- Managing the cost of food -- Managing the cost of beverages -- Managing the food and beverage production process -- Managing food and beverage pricing -- Managing the cost of labor -- Controlling other expenses -- Analyzing results using the income statement -- Planning for profit -- Maintaining and improving the revenue control system -- Using technology to enhance control systems.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
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Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 911.3.C65 M55.2005 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 1 | Disponible | BFXC046589 | ||
Libros | Biblioteca Francisco Xavier Clavigero Acervo | Acervo General | TX 911.3.C65 M55.2005 (Navegar estantería(Abre debajo)) | ej. 2 | Disponible | UIA076596 | ||
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TX 911.3.C65 D572.2009 Principles of food, beverage, and labor cost controls / | TX 911.3.C65 D572.2009 Principles of food, beverage, and labor cost controls / | TX 911.3.C65 M55.2005 Food and beverage cost control / | TX 911.3.C65 M55.2005 Food and beverage cost control / | TX 911.3.C65 M55.2005 Food and beverage cost control / | TX 911.3.C65 R56.2003 Costo de alimentos y bebidas : contabilización y control / | TX 911.3.C8 B56.2005 Cómo conseguir que los clientes repitan en la hostelería / |
Incluye referencias bibliográficas (p. 593-595) e índice.
Managing revenue and expense -- Determining sales forecasts -- Managing the cost of food -- Managing the cost of beverages -- Managing the food and beverage production process -- Managing food and beverage pricing -- Managing the cost of labor -- Controlling other expenses -- Analyzing results using the income statement -- Planning for profit -- Maintaining and improving the revenue control system -- Using technology to enhance control systems.